НА КУРОРТ

туристична компанія

Договір публічної оферти

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Згідно з положеннями ЦКУ (Цивільний кодекс України) від 16.01.2003 № 435-IV, цей документ є публічною офертою ТОВ «Ніалтрейд» та містить усі правила та умови оформлення та продажу туристичних товарів та послуг на веб-сайті na-kurort.net.

1.2. Відповідно до Закону України «Про туризм» як публічний договір оферти використовуються стандартні договори на туристичне обслуговування оформлені ТОВ «Ніалтрейд» від імені та за дорученням відповідних туроператорів, згідно з заявкою на бронювання на веб-сайті na-kurort.net.

1.3. Відповідно до Закону України «Про електронну комерцію» підписання договорів здійснюється (одноразовим ідентифікатором) на підставі номера заявки у системі бронювання туроператора. У виняткових випадках договори на туристичне обслуговування укладаються письмово у 2 екземплярах. 

1.4. Вартість та умови туристичних послуг, представлених на веб-сайті na-kurort.net, не є офертою до повного узгодження остаточної ціни всіх додатково замовлених послуг, укладання договору, оплати та підтвердження бронювання туроператором. Фактичне бронювання замовлених послуг та їх оплата здійснюється лише після прийняття Клієнтом умов цього договору оферти.

2. ТЕРМІНИ ТА ВИЗНАЧЕННЯ

2.1. Система online бронювання – це комплекс інформаційних даних, розташований на сайті na-kurort.net, який дозволяє Клієнтам здійснювати операції пошуку, бронювання та оплати Турпакету. 

2.2. Клієнт – повнолітня особа, яка здійснила пошук, бронювання та оплату пакету послуг на веб-сайті na-kurort.net.

2.3. Турпакет (тур) – це комплекс туристичних послуг, що включає: проживання, переїзд до місця проживання та назад, обране харчування, страховка

2.4. Туроператор – це «виробник» Турпакет, який реалізує його за допомогою турагентств. Туроператор несе відповідальність за якісне надання послуг та виступає основним відповідачем у разі виникнення проблем.

2.5. Турагентство (турфірма) – займається інформуванням, консультаціями та реалізацією Турпакетів кінцевому споживачеві. Турагент не виробляє Тур і не несе відповідальності за якість послуг, що надаються в Турі, але відповідає за повноту та своєчасність надання інформації про Турпакет, їх оплату, а також видачу документів.

2.6. Електронна платіжна система – технічна інфраструктура, юридична особа, що діє на договірній основі з ТОВ «Ніалтрейд» для проведення розрахунків між інтернет-користувачами при купівлі-продажу товарів та туристичних послуг на веб-сайті na-kurort.net. 

2.7. Акцепт оферти – повне та беззастережне прийняття умов оферти шляхом здійснення дій Клієнтом, виражених у використанні сайту kurort.net. для оформлення послуг.

3. БРОНЮВАННЯ ТА ОПЛАТА

3.1. Бронювання туру у Туроператора проводиться тільки після отримання передоплати від Клієнта та введення паспортних даних туристів.

3.2. Розмір передоплати становить 15% від вартості туру, але не менше ніж 3000 грн.. 

3.3. Передоплата здійснюється банківською карткою на захищеній сторінці еквайрингу, Гроші блокуються на карті та списуються лише після підтвердження туру.

3.4. Туроператор підтверджує тури від 30 хвилин до 5 діб. Якщо Туроператор не підтвердив Тур – то передоплата розблокується і буде повернена Клієнту протягом 72 годин. 

3.5. Після підтвердження туру Клієнт повинен сплатити залишок суми протягом одного банківського дня, але не пізніше ніж за 14 – діб до початку туру. Якщо клієнт відмовляється від туру після підтвердження його туроператором – передплата не повертається.  

3.6. При бронюванні турів, що горять, і турів, що використовують регулярні перевезення, потрібна 100% оплата вартості туру. При не підтвердженні туру сума розблокується миттєво.

3.7. Усі кошти, отримані ТОВ “Ниалтрейд” від Клієнта, за винятком винагороди, не належать на праві власності ТОВ “Ніалтрейд” і є транзитними, які підлягають подальшому перерахуванню відповідно до умов укладених договорів між ТОВ “Ниалтрейд” та туристичними операторами.

 3.8. Повернення коштів за неотримані послуги здійснюється відповідно до чинного законодавства, умов укладеного договору між Клієнтом та туристичним оператором та правилами застосування тарифів на ануляцію послуг.

4. ПРАВА ТА ОБОВ’ЯЗКИ СТОРІН

4.1. Система online бронювання відповідає:

4.1.1. За коректне та своєчасне бронювання у Туроператора замовленого Клієнтом туру.

4.1.2. За своєчасну оплату Туроператору коштів, отриманих від Клієнта.

4.1.3. За своєчасне інформування Клієнта про будь-які можливі зміни у замовленому турі.

4.1.4. За своєчасну виписку всіх документів та передачі їх Клієнту в електронному вигляді.

4.1.5. За виконання замовлених додаткових послуг у складі турпакету.

4.2. Система бронювання не несе відповідальності:

4.2.1. У разі нездатності Клієнта скористатися Турпакетом у зв’язку зі змінами його планів з причин, що знаходяться поза сферою впливу Системи бронювання. 

4.2.2. У разі виникнення форс-мажорних обставин, таких як: затримка та перенесення рейсів, зміни конфігурації повітряного судна, номерів рейсів, технічні поломки та механічні пошкодження літаків, закриття аеропортів, спричинених екстремальними погодними умовами, страйками, війнами тощо, а також іншими незалежними причинами.

4.2.3. За зміну, перенесення або затримку часу вильоту авіарейсів у межах доби та за оптимізацію польотної програми туроператорами

4.2.4. За неможливість скористатися Турпакетом, якщо Клієнт не встиг отримати паспорт до моменту виїзду або не встиг отримати необхідну візу для подорожі до країни відпочинку.

4.2.6. За будь-які медичні витрати, що виникли внаслідок хвороби чи нещасних випадків, покриття яких не забезпечується страховим полісом.

4.3.1.Клієнт несе відповідальність:

4.3.2. За правильність написання паспортних даних туристів Латинськими літерами у повній відповідності до їх закордонних паспортів.

4.3.3. За наявність усіх документів, необхідних для подорожі за кордон (Закордонний паспорт, страховка, віза та інші дозволи), відсутність яких може завадити Клієнту скористатися замовленим Турпакетом.

4.3.4. Клієнт самостійно несе всі витрати у зв’язку з його депортацією із зарубіжної держави через відсутність у неї необхідних для перебування на території цієї країни документів. 

5. ПОРЯДОК ВИРІШЕННЯ СПОРІВ

5.1. Будь-які суперечки, які можуть виникнути стосовно цього Договору, вирішуються шляхом переговорів. У всіх питаннях, які не врегульовані цим Договором, Сторони керуються законодавством України.

5.2. Суперечки, що виникли в процесі надання туристичних послуг, вирішуються виключно між Клієнтом та туристичним оператором на підставі договору на туристичне обслуговування із залученням представника системи online бронювання, як третьої сторони, яка надала послуги бронювання туру.

5. ПРАВА ВЛАСНОСТІ

16.1. Усі опубліковані матеріали на веб-сайті na-kurort.net належать ТОВ “Ниалтрейд” або його партнерам, згідно з наявними договорами. Всі матеріали захищені авторськими правами та правами інтелектуальної власності, включаючи, але не обмежуючись оформленням сайту, назвами, торговими знаками, логотипами, текстами, ПЗ, права на бази даних та іншими елементами змісту сайту. 

Юридична інформація

ТОВ «Ниалтрейд»

Код ЕГРПОУ: 33230355

Адреса: 04076, г. Киев, ул. Вербовая, 24, оф. 2.

Номер рахунку IBAN: UA753052990000026000005008613

АТ КБ “Приват Банк”  МФО: 305299

Тел.: +38 (044) 33 112 33;  +38 (096) 33 112 33

e-mail: na-kurort@i.ua